Friday, February 7, 2014

KLAS-INGELAZ kommer till Fengersfors

I flera år har vi pratat om att ta hit dansbandsorkestern Klas-Ingelaz och nu har vi äntligen bokat dem. Lördag 8 mars står tiomannabandet på Folkets Hus scen i Fengersfors.

Klas-Ingelaz är en glittrig dansbandsorkester från Malmö. Ett dansband som är ovanligt och vanligt på samma gång. Vanligt för att dans och kärlek (och mazariner) står i centrum, ovanligt för att bandet vill utmana normerna på dansgolvet och i samhället. En kväll med Klas-Ingelaz är som en söt kaka där svängig bugg, innerlig foxtrot, skratt, guldkavajer och en nypa revolution utgör ingredienserna. Bandet är ett tio-manna band, där en av bandmedlemmarna är från Brålanda, Carl-Erik Karlsson på sång.

Spelningen inleds med en kortade dansworkshop. Dels vill bandet att alla som kommer ska få lära sig grunderna i foxtrot och bugg så att ingen ska behöva tveka att bjuda upp. Dels vill de lära ut sina unika förar-bytar-mooves. Dessa mooves är gjorda för att dansarna ska kunna byta förare och följare under dansen. Kom och lör dig. Men framförallt, kom för en rolig och kärleksfull kväll!

8 mars kl 20-01
Folket Hus, Fengersfors
http://klas-ingelaz.nu

Biljetter köpes i dörren: Medlemmar i Not Quite och Steneby-studenter 100 kr, övriga 120 kr

Varmt välkomna!

Klas-Ingelaz Dansbandsorkester

No comments: