Wednesday, April 22, 2015

Not Quite Sommarsäsong 2015

Inte många dagar kvar nu...

Nyligen satt man där med nyårsglitter i ögonen och hurraropen baserade ut, Gott Nytt År !
Varje nytt år förundras man av det gångna årets höghastiga framfart. Ett nytt redan, oh vad tiden går, tänker man, och varje år väntar man med spänning på vad som komma skall. 
Det oskrivna bladet som allteftersom fylls på, både i privatlivet och i arbetslivet, varje dag. Vad sker på Not Quite detta år ? Vilka evenemang kommer det bli osv...
Nu har man som smått börjat landat och mycket utav vår mångfald kommer visas och utav vår konstnärliga palett kommer vi att dela ut färglada utställningar, tillställningar och dyliga ting. Vi kommer sprida allsköns musikaliska inslag och härliga toner ska smeka den Dalsländska lilla byn Fengersfors, för vi vill dela med oss, för såna är vi, vi som driver Not Quite. Vi stundom älskar möten och kontakter, i alla fall jag. Vad vore livet utan konstärlighet och kultur, vad vore livet utan Not Quite ? Jo sannerligen väldigt undermåligt. 
Så kom vettja, kom och besök oss under vår sommarsäsong. Den 1-maj slår vi upp portarna för detta året och stänger inte förrän den 30 aug. 


/ Anna Lena No comments: