Thursday, June 25, 2015

NOT QUITE ROOTS vol 5

För femte året i rad bränner vi av detta tomtebloss i sommarnatten. Not Quite Roots har låtit tala om sig som den intima, sommargröna och fabriksromantiska tillställning där några handplockade artister får representera rotmusik av olika slag och breddar begreppet med garanterat sväng. 

Lördag 4 juli kl 17 till sent


I år presenterar vi stolt:

Evil Emil & King Kongo Corbra

Evil Emil & King Kongo Cobra
Vi kommer ha glädjen att få uppleva Sveriges ösigaste Zydecoband, nämligen Evil Emil and King Kongo Cobras. Till gitarr, bas och trummor läggs tvättbräda, durspel och en sjövild sång. Med rötter i Arvika och legender sedan 1997: bandet har spelat på festivaler och pubar runt hela Europa, och nu har turen kommit till Fengersfors! Även den stelaste träbock kommer ha svårt att sitta still när Evil Emil och gänget drar i gång.


Halkan BalkanHalkan Balkan
Bandet från Göteborg som är festen, öset, glöden, gänget, hänget, svänget, fadern, sonen och den heliga anden i flaskan. Traditionella majornatolkade toner från Balkan värvas med Dansk schlager och Hissingenumpa i stenhård baktakt till glada tillrop och glödande dansskor. Den östeuropeiska festmusiken har ett oemotståndligt
sug som inte går att värja sig mot.


Jesus/Baby

Jesus/Baby
Kaptener för detta legendariska evenemang, känt för sina intima musikupplevelser, den ursprungliga råheten, fina maten och hänget i sommarens daggvåta gräs, är som vanligt herrarna i den obegripliga duon Jesus/ Baby. Denna gång utlovas ett set av svängiga roots-discolåtar. Gamla dängor får åka på en resa de aldrig drömt om. Som vanligt skramligt och skevt och alldeles underbart.

Golvet Glappar


Teater: Golvet Glappar
Gruppen bjuder här på den fantastiska föreställningen Strumpologi.
Genom musik, teater, rörelse, humor och allvar gör scenkonstgruppen Golvet Glappar en fartfylld föreställning om normer och jämställdhet, och om jakten efter en strumpa... Fritt inträde till teatern för stora och små!

BILJETTER
Förköp i Not Quite Butik 150 kr    
I dörren 180 kr
Barn under 15 år gratis

Ungefärlig tidsplan:

17:00 Kvällen öppnas med teater med Golvet Glappar (Gratis)
18:00 Ta del av guidad tur på Bruket och ta del av den unika bruksmiljön.
19:00 Första akten står på scenen, sen fortsätter det tills det blir mörkt och sent..

Brukets godaste står för baren och käket, alla ni andra för den sköna stämningen!

Välkomna!


No comments: