Monday, August 3, 2015

Film från Jens Lekman-konserten och andra utflykter i Dalsland
Fredag 8 maj hade Jens Lekman turnépremiär på sin Sverige- och Finlandsturné på Not Quite i Fengersfors. Det blev en mycket lyckad konsert. Det var fullsatt i Oceanhallen som vi fick flytta konserten till då biljetterna sålde slut på en dag.

Första planen var att ha konserten i caféet, dels för att ha en intim spelning men också för att vädret är ganska ostadigt och osäker i början av maj och vi vågade inte chansa på att vara på vår fina utomhusscen. Jag tyckte dessutom att så många som möjligt som ville se och höra Jens Lekman skulle få chansen att göra det, när vi nu fick en sådan stor och känd artist till Fengersfors. Det blev en fin konsert med härlig stämning, spontandans på slutet och ett magiskt extranummer på grusplanen utanför caféet där enda ljuskällan kom från eldarna i eldkorgarna.

I lördags hade Urban Packrafter lagt upp en film på Not Quites sida på Facebook. En liten film som han gjorde när han var på utflykt i Dalsland och var på Jens Lekman-konsert, bodde på Fengers Husrum www.fengers.se strövade i skogarna och paddlade i akvedukten i Håverud mm.

Se filmen här:

vimeo.com/135076138

/ Malin Robertson Harén


Jens Lekman på Not Quite 8 maj 2015 Foto: © Malin Robertson Harén

Jens Lekman på Not Quite 8 maj 2015 Foto: © Malin Robertson Harén


No comments: