Sunday, August 14, 2016

Mycket på gång på Not Quite

NYA ÖPPETTIDER

Not Quite går nu in i en något lägre växel än under juli och första veckan av augusti då vi hade öppet alla dagar i veckan. Många har återgått till sina arbeten och sin vardag och vi på bruket märker av en tydlig minskning av besökare och turister från när och fjärran som vi haft nöjet att ta emot under sommaren. Butik, galleri och utställningar är nu öppna onsdag till söndag kl 11-17 till och med 28 augusti och Café och Bistro är öppet fredag, lördag och söndag 11-17 till och med 28 augusti.

GLUPSK PÅ DALSLAND 20-21 augusti 

Även om vi har öppet lite mindre just nu så finns det fortfarande massor att se och se fram emot. Nästa helg, 20 och 21 augusti kl 11-16, är det GLUPSK PÅ DALSLAND på Not Quite, på Bruket i Fengersfors. GLUPSK är en matmarknad, en matfestival, där man blandar hejdlöst. Det är en blandning av mat, måltider, musik, konst och kultur som för fjärde året arrangeras på Not Quite. Läs mer om utställare och programmet på: http://glupskpadalsland.seMALIN O. STAFFAN visar bilder från Japan

I det lilla galleriet Malin o. Staffan mitt på bruksområdet, som drivs av fotografen och Not Quite-medlemmen Malin Robertson Harén, visas Marko Vesterinens fotoutställning Sneak Peek Redux till och med 28 augusti.
http://www.markovesterinen.com

KONFLIKTENS ANATOMI

Not Quites medlemsutställning 2016 Konfliktens anatomi pågår till och med 11 september och nytt för i år är att den är spridd över stora delar av bruket. 18 medlemmar deltar i årets utställning.

Cordula B. Morich

Cordula B. Morich
Marie Bancks
Marie BancksMarie BancksMedicinskåp anno 2016.
Malin Robertson HarénANNA EGGERT I GALLERIET

Vernissage 20 augusti kl 12.00 i Not Quite Galleri: Anna Eggert, Flickan och skogen.

Anna EggertKLANGBOTTEN

Lördag 27 augusti är det Säsongsavslutning och då är det dessutom Not Quites tur att vara värd för det gemensamma projektet KLANGBOTTEN som är ett samarbete mellan Skövde konstmuseum, Borås konstmuseum, Gerlesborgsskolan och Not Quite. Det är då föreställningar av Krääk, Lena Grenager, Hanna Hartmann på olika platser på bruket. Det framförs även en Ljudessä av Chris Porcarelli (medlem i Not Quite) och Magnus Haglund i Smedjan. Kvällen avslutas i Smedjan med MARBLE FAUNS som består av Isak Eldh och Magnus Haglund. 


KLARA BERGE I GALLERIET

Lördag 17 september kl 12.00 vernissage av utställningen Passager av Klara Berge i Not Quite Galleri.

Klara har fått projektbidrag till sin utställning av Konstnärsnämnden. 
No comments: